Puhelin iltaisin +358 45 127 3167

WordPress kotisivut pienelle yritykselle ja yhteisöille 

Edulliset  hakukoneoptimoidut WordPress kotisivut pienelle yritykselle.  Nettirepellä on läpinäkyvä hinnoittelu.  Näet selvästi mitä saat ja mitä se palvelu maksaa.

mitä nettirepe tekee

Googlesta halutulla hakusanoilla löytyvät WordPress kotisivut pienelle yritykselle

Kun tarvitset WordPress kotisivut eli nettisivut eli verkkosivut pienelle esim koira-alan yrityksellesi, yhteisölle tai kennelille ja sinulla on tarve myydä jotain, niin paras vaihtoehto on tavoittaa asiakkaat Google hakukoneen kautta. Se tarkoittaa sitä, kun kirjoittaa Googleen esim.  "Seisovan koiran koulutus Keski- Suomi" niin yrityksesi tai yhdistyksesi kotisivut ovat parhaimmassa tapauksessa Googlen listauksen ensimmäisellä sivulla.

Näkyvyys Googlessa

Google näkyvyyttä voidaan saavuttaa kahdella tavalla; hakukoneoptimoinnilla ja Google mainonnalla.

Mitä hakukoneoptimointi tarkoittaa? Alla lyhyt vastaus ilman nörttislangia.

Ensin kartoitetaan millä hakusanoilla/ avainsanoilla Googlesta yrityksesi, yhteisösi tai kennelisi myytävää tuotetta haetaan. Näitä hakusanoja määritellään tarvittava määrä ja tehdään hakusanasuunnitelma. Sen jälkeen nettisivusto rakennellaan sellaiseksi, että Google näyttää halutut hakusanat mahdollisimman korkealla. Tavoitteena on päästä 1. sivulle.  Tämän tavoitteen saavuttaminen kestää muutaman kuukauden siitä, kun hakukoneoptimoitu sivusto on valmiina julkaistu. 

Mitä Google mainonta tarkoittaa?  Alla lyhyt vastaus ilman nörttislangia.

Google Adwords mainontaa ostetaan siten, että halutuilla hakusanoilla halutut kotisivu(t) näkyvät Google hakutuloksissa kärkisijoilla. Näkyvyyttä on niin kauan kuin maksetaan Googlelle joko suoraan tai Google Adwords mainontaa tekevän yrityksen kautta. Mitä enemmän mainoksessa olevaa kotisivua klikataan, sitä enemmän kuluu rahaa. Eli kun ostettua Google mainosta klikataan ja siirrytään linkissä olevalle sivustolle, niin Googlen kassaan kilahtaa rahaa. Tämän näkyvyyden saavuttaminen tapahtuu heti, kun mainoskampanja on ostettu Googlelta tai Google mainontaa tekevältä yritykseltä.

Miksi erityisesti koira- ja metsästys alan yritykset

Pitkä aikaisen harrastus taustan avulla voin opastaa kotisivujen sisällön tuotannossa. Asiakkaalle arvoa tuottava kotisivun sisältö on erittäin merkittävä tekijä, kun Google arvioi sivun sijoitusta hakutuloksissa.

Onko Nettirepen hinnat oikeasti edulliset?

Tee Google haku esim. edulliset WordPress kotisivut yritykselle ja vertaile. Kenneleille annan Google näkyvyys takuun ja yrityksille näkyvyystakuun valituilla hakusanoilla.

Miksi Nettirepen hinnat ovat edulliset?

Aloittava yritys usein pyrkii markkinoille tuotteella, joka on ominaisuudet ja laatu huomioiden edullisempi kuin kilpailijoilla.  WordPress kotisivut yritykselle toimitetaan sopimukseen kirjattuun aikaan mennessä, mutta toimitusajalla en pysty kilpailemaan. 

Sivunrakentajalla eli pagebuilderillä rakennettevat WordPress kotisivut pienelle yritykselle

Tassu

Enintään viisi sivua, joista kaksi sivua näkyy yritykselle sopivilla hakusanoilla Googlen hakutuloksissa 1. sivulla. Tarkempi kuvaus Tassun tuote sivulla

Sorkka

Enintään 10 sivua, joista neljä sivua näkyy yritykselle sopivilla hakusanoilla Googlen hakutuloksissa 1. sivulla. Tarkempi kuvaus Sorkan tuote sivulla.

kuka on nettirepe

Tietokoneisiin hurahtanut metsästäjä ja koiran kasvattaja

Olen Reima Halonen, vähän yli viisikymppinen sivutoimi yrittäjä. Päätyötäni teen Puolustusvoimissa. Olen harrastusluonteisesti aloittanut kotisivujen rakentamisen WordPress alustalle vuonna 2012. Nettirepe on perustettu kesällä 2020.

Ensimmäiset WordPress kotisivut olivat minun ja vaimoni Eijan kennel Korpiklaanin kotisivut. Sen jälkeen olen tehnyt sivuja mm. metsästyskoirakokeisiin ja hierojayrittäjälle.


Miten minä rakennan WordPress kotisivut yritykselle ?

Ennen kuin WordPress kotisivut pienelle yritykselle aloitetaan rakentamaan, niin pitää kotisivuille valita "koti" eli palvelinhotelli, johon kotisivut pystytetään. Minä käytän Zonerin palveluita ja vain jostain erityisestä syystä jotain muuta palveluntarjoajaa. 

Palvelin hotellin lisäksi tarvitaan domain eli verkkotunnus, johon kotisivut perustetaan. Tämän domainin saa tilattua myös Zonerin kautta.

Kotisivut rakennan nykyisin sivunrakentajan (pagebuilder) avulla ja käytössäni on Thrives Themes sivunrakentaja ja Thrives Themes WordPress teemat. 

Nämä sivut ja työnäytteissä olevat sivut on rakennettu käyttäen Thrivesin tuotteita. Thrivesillä on yli 200 erilaista sivupohjaan joihin voi lisätä noin 150 erilaista elementtiä.


Lisää tietoa siitä, miten Nettirepen kotisivut rakennetaan

Nettirepen rakentamia sivustoja

Kennel Korpiklaanin

07/2020 valmistui sivujen päivitys Thrives Themesin teemalle. Sisältää kolme laskeutumissivua ja useita muita sivuja. Usealla hakusanalla Googlen 1. sivulla. Googlen ykkössijat on vuosia vanhoja, enkä muista kuinka kauan niiden saavuttaminen kesti.

Julkaisin 07/2020 uuden sivun ja nyt seuraan miten sen sijoitus Googlen hakutuloksissa kehittyy.

www.korpiklaanin.com

Koulutettu hieroja Mervi Mäntynen

06/2020 oli sivut valmistuivat Thrives Themesin teemalle. Kirjoitin myös sisällön puhtaaksi hakukoneoptimoinnin ja myynnin näkökulmasta sekä otin osan valokuvista. Tällä hetkellä eniten kilpailluilla hakusanoilla on sijoitus Googlen 2. sivulla. Vähemmän kilpailluilla pitkillä hakusanoilla sijoitus on 1. sivulla. Sivut on julkaistu 5/ 2020. Töitä tehdään, jotta sijoitus paranee. Tärkein on kuitenkin tapahtunut eli koronatauon jälkeen varauskirja on jatkuvasti täynnä.

www.hierojamervi.fi

Korpi- Talkkari

Sivut valmistuivat 06/2021. Sivut ovat hakukoneoptimoitu ja Googlen hakutuloksissa haetaan sijoituksia viidellä sivulla. Neljä sivua viidestä ovat jo kahdessa viikossa halutuilla hakusanoilla Googlessa sijoittuneet 1. sivulle.

www.korpitalkkari.fi

hinnat

Tassu

1000 ALV 0 %

Enintään 5 sivua. Kaksi laskeutumissivua ja tarvittava määrä kuvia sekä videoita.

Webhotelli 16€ / kk ALV 0%

Ylläpito 29- 39€ / kk ALV 0%

tai 

Thrive Suite sivunrakentaja lisenssi 19$ / kk ALV 24%


Sorkka

1800 ALV 0 %

max 10 sivua joista 4 laskeutumissivua ja tarvittava määrä kuvia sekä videoita.

Webhotelli 16€ / kk ALV 0%

Ylläpito 29€- 39€ / vuosi ALV 0%

tai

Thrive Suite sivunrakentaja lisenssi 19$ / kk ALV 24%


Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää miten saadaan WordPress kotisivut lisäämään tuotteesi tai palvelusi myyntiä.